zoom 4, canon, nikon, eos, lærke posselt

Zoom 4 i butikkerne nu!

Zoom 4 rammer butikkerne i dag. Udover tests, så finder du også for første gang vores fotograf-showcase - er du med denne gang?

Nikon D3200 pryder forsiden af Zoom 4, som netop har ramt butikkerne i dag – midt i sommerferieperioden. Og det kunne ikke passe meget bedre, for det kamera er ideelt til ferieturen. Et andet kamera der også fylder meget, også rent fysisk, er Canons EOS-1D X, som Brian Dixen har haft til stortest.

I interviewsektionen har vi denne gang fat i en ung kvindelig fotograf, der i den grad er skudt frem – prisvindende Lærke posselt kan du se meget mere til i interviewet. 

Vores nyeste tiltag kaldet showcase, får også sin debut her i Zoom 4. Tre af jer der har sendt materiale ind, er med i magasinet – er du en af dem? Det store grand prix ruller også videre, og der kommer flere og flere billeder for hver gang, og konkurrencen bliver hårdere efterhånden som den skrider frem. Se de ti der slap gennem nåleøjet i denne runde!

Flemming Krøll giver dig tips til ansigter, mere præcist øjne i Photoshop – se med hvordan du giver billedet mere pang effekt. Der er selvklart også en masse andet – tests, nyheder, reportager, som du altsammen finder i dette sommernummer af Zoom.

Rigtig god læselyst herfra

zoom 4 cover

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer