zoom 3, nikon d800, mette munkø, anne lund, tola, olympus om-d, tamron, nude art

Zoom 3 i butikkerne nu!

Samtidig med at Fotomessen i City 2 åbner dørene, lander det helt nye Zoom 3 på butikshylderne, og magasinet er fyldt med spændende læsning, fra stortest af Nikon D800 til kæmpe Nude Art artikel, hvor du kan lære en masse om denne unikke form for fotografering.

Forsiden på Zoom 3 er måske nok en rolig blå farve, men kameraet der pryder den er alt andet end roligt. Det er Nikons imponerende megapixelmonster D800. Nikon D800 og dets søster D800E har været gennem vores hænder, og det har resulteret i en særdeles spændende stortest af de to, hvor der virkelig er blevet studeret detaljer.


Detaljer og perfektionisme er der også i den store artikel om Nude Art, hvor Jan Hansen har haft Mette Munkø, der har specialiseret sig i denne flotte stilart, inde i studiet. Samtidig giver hun jer hendes historie omkring Nude Art, og deler rundhåndet ud af gode råd og tips. Photoshop er og bliver det vigtigste redskab, når først vores billeder når computeren, og det nyeste CS6 har masser af spændende ting. Flemming Krøll, der er ekspert på det område, guider dig gennem mange af nyhederne.Er du til rejser, så har vi denne gang en reportage fra en spændende storby, og skal der være action, så kan du også finde tasken der kan holde dit fotoudstyr sikkert på plads, når du suser rundt! Apropos sus, så er der bestemt også knald på vores Grand Prix konkurrence – det vælter ind med billeder fra jer, og det er fantastisk at se! 


Du finder også test af bl.a. Olympus OM-D, og Zooms Brian Dixen har haft det helt nye spændende Tamron 24-70mm med billedstabilisering på kameraet. Det og meget mere i Zoom 3. Rigtig god læselyst herfra!

zoom 3 forside

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer