visualante tasker, kamera, udstyr, tasker, sverige

Visualante – kameratasker med knald på farverne

Det myldrer ikke ligefrem med nye producenter indenfor udstyr til kameraer, så derfor er det glædeligt at der nu dukker en ny producent af tasker til foto og video op. Man skal kun lige kigge over Sundet til vores broderland, for producenten er nemlig svensk. Visualante er navnet.

Visualante er navnet på den nye producent af kameratasker. De har tidligere produceret udstyr, dog ikke i stor stil. Og meget apropos stil, så bevæger de sig indenfor street og skaterkulturen. Kamerataskerne er designet og tilpasset denne genre, men tanken bag er selvfølgelig at de først og fremmest skal være meget brugbare for fotograferne derude.

Farvemæssigt ligger de langt fra mange andre producenter, der tit går efter det mere diskrete – noget man ikke lægger mærke til. Visualante har tydeligvis en lidt andet holdning til dette, og har fyret op for farvepaletten, der er virkelig knald på. Designet er også anderledes, og man finder ikke en masse remme og holdere rundt omkring, det er derimod meget enkelt og stilfuldt at se på.

Newham og Vehm er navnene på de to rygsække, hvor sidstævnte er den store af de to. Vi finder udover rygsækkene også tre skuldertasker kaldet Antifa, Felhag og Enfield. Størrelsesmæssigt er Antifa den mindste, Felhag den midterste og Enfield den store model taske. Alle tasker er tilpasset både til foto og video – kameraer såvel som udstyr. Priserne starter ved 40 euro og slutter ved 190 euro. I Sverige kommer taskerne i butikkerne i løbet af efteråret/vinteren.

Du kan læse mere om Visualante på deres hjemmeside her.

Nyeste Nyheder

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer