victorias secret, uredigeret vs billede, doutzen kroes

Victoria’s Secret lagde uredigerede fotos på nettet

Det var tilsyneladende en menneskelig fejl, der gjorde at en række billeder fra Victoria's Secret endnu ikke lancerede kollektion, røg på nettet, og tilmed i uredigeret tilstand.

En hvad der virker som komplet kollektion af billeder fra Victoria’s Secret, er havnet på nettet. Nu er VS billeder måske ikke noget særsyn i sig selv, men her drejer det sig om næste kollektion, ikke en nuværende. Og det lidt interessante, i hvert fald fra et fotografisk synspunkt, er at serien af den virkelig smukke model Doutzen Kroes er fuldstændig uredigerede. Til de som har set Victoria’s Secret og deres billeder, så er retouchering en helt almindelig ting, ligesom i en masse andre magasiner. Lige i dette tilfælde er det så umuligt at vise et før og efter billede, da kollektionen endnu ikke er lanceret.

Retouchering eller ej, så fejler billedet her ingenting. Modellen er veltrænet, køn, og tøjet samt lys er godt. Alt ser meget naturligt. Man kan dog være sikker på, at når kollektionen rammer gaden, så har billederne fået et makeover. Omkring redigering, så vil jeg vende tilbage til det i en anden nyhedsartikel, hvor jeg skal prøve at forklare ideen og motivet bag retouchering.

Victoria’s Secret kan ikke gøre meget ved at disse billeder røg ud på nettet. På den anden side har man intet at være flov over, da fotoarbejdet i første omgang absolut er af den gode slags.

Du kan se flere uredigerede billeder her.

Herunder et uredigeret billede:

doutzen kroes

Victoria’s Secret website finder du her, til sammenligning.

Via FStoppers.

Nyeste Nyheder

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer