rollei sportsline, rollei, vandtæt

Vandtæt kamera til små penge

Der findes efterhånden en del vandtætte kameraer. Et af de ikke så kendte mærker herhjemme, er Rollei Sportsline. De er dog til at få fat i, og prisen er helt i bund.

Jeg ejer selv et Rollei, dog er det ikke et kamera, men et stykke udstyr til min iPhone4. Vil man have kameraer uden at skulle betale ret meget, så er Rollei så absolut en mulighed, og man kan finde dem herhjemme.

Modellen her hedder Rollei Sportsline 62 Dual LCD. Kameraet er vandtæt til tre meter, stødsikkert, og er udstyret med to skærme – en foran og en bagpå. Kameraet har 10 megapixel. Objektivet er blænde 2.8 og brændvidde svarer til 35mm i fuldformat størrelse. Lige pt. kender jeg kun den svenske pris på kameraet. Den er bare 699 svenske kroner. Så står man og mangler et lille strand – og feriekamera, måske til børnene, så kunne dette lille Rollei da være et bud. Det kan tydeligvis holde til at blive kastet lidt rundt med, og i modsætning til mobilen og dens kamera, så kan dette rigtige kamera tåle vand og sand.

Vil du kigge nærmere på udvalget af Rollei modeller, så kan du se dem her på deres eget website.

Her i Danmark finder du Rollei her. Lige den viste model er helt ny og ikke kommet med i sortimentet endnu, men der er flere andre vandtætte modeller, helt ned til 399 kroner.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer