Zoom forside 5-2009 udsnit

Nyt nummer af Zoom på gaden

I dag rammer Zooms store test-nummer butikkerne og abonnenternes postkasser. Hele 29 siders test - endda flere kameraer, der ikke har været testet i noget dansk magasin før.

Én gang om året dedikerer vi store dele af magasinet til tests. Zoom 5 er årets store testnummer. Der er her du finder alle de nyeste test. Som det første magasin i Danmark, er vi klar med testen af Canon EOS 7D, et kamera som er noget ud over det sædvanlige.

EOS 7D test

Men det slutter ikke her med nyheder. Også Panasonic GF1 er vi stolte af at kunne præsentere denne første test i Danmark af. Hvad er mere nærliggende end at sammenligne kameraet med Olympus Pen model. Vi kan godt afsløre, at der er steder hvor GF1 gør det bedre end Pen, til gengæld så vinder Pen på andre punkter.

GF1 test

vi tester også også Pentax K7, der er et fremragende kamera med mange gode features. Også Nikon D3000 gør det godt – spørgsmålet er bare, om tiden er løbet fra sensoren, der først så dagens lys tilbage i Nikon D40x kameraet? Få svaret i magasinet, hvor du også kan læse en test af Ricoh GR Digital III, Canon Ixus 200IS, Panasonic ZX1 og mange flere.

Du skal naturligvis ikke snydes for 4. runde i Grand Prix 2009. Nu snerper det sammen, men feltet er stadig åbent. Jeg vil tro at vi kan begynde at se en top-5 i etape 5, men der er stadig masser af muligheder for at vinde fede præmier i konkurrencen.

Nyeste Nyheder

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer