nikon, fuld hd, video, d3200, dx

Nikon D3200: video i regnvejr

Jeg havde lige fået Nikons nyeste DSLR kamera ind på redaktionen, og selvfølgelig skulle diverse ting prøves af. I går aftes besluttede himlen sig for at åbne sig, så hvorfor ikke skyde en lille video ud i regnvejret.

Nikon D3200 er nyeste skud på stammen i consumer segmentet. Kameraet er udstyret med super intuitive guides, der hjælper nye fotografer på vej. Samtidig er specifikationerne bestemt heller ikke at kimse af, med bl.a. 24 megapixel sensor i DX format samt fuld HD, og masser af manuelle indstillinger og muligheder.

Nikon D3200 blev lanceret i Zoo i København, for ikke så forfærdelig længe siden. Vi var selvfølgelig til stede, og nyheden samt flere tekniske specifikationer kan du læse meget mere om her. Et galleri med billeder af kameraet kan ses her.

Herunder kan du se en kort videosekvens jeg skød i går aftes, da himlen åbnede sig, hvilket gav noget der mindede om tropisk regnstorm, sådan temperaturmæssigt. Objektivet der bruges er 10-105mm VR udgave til DX kameraerne, og jeg autofokuserer gennem sekvensen, og det kan selvklart høres. Kameraet blev bare håndholdt ud af vinduet, og ellers skudt på manuelle indstillinger.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer