lightroom 4, lightroom, adobe, photoshop, modelfoto, model, nikon d3

Lightroom 4 presets til dig

Lightroom 4 er den nyeste udgave af det populære RAW konverter program fra Adobe. med Lightroom 4 er der kommet nye muligheder for justeringer af diverse indstillinger. Her får du tre af mine nye presets til programmet.

Med Lightroom 4 har Adobe givet en bedre muligheder for justeringer af højly, skygger osv., i det i forvejen populære raw konverter program. Når der skydes modelbilleder, er det samtidig blevet meget populært at efterligne gammeldags filmlook og analoge filmtyper i det hele taget. Der findes adskillelige vintage, retro presets til Lightroom, og med de nye indstillinger i Lightroom er det samtidig blevet nemmere at få det look frem man gerne vil have fotos skal efterligne.

Her i artiklen får du tre af de Lightroom presets jeg har lavet her for nylig. De er lavet specifikt til Ligtroom 4. Som jeg tidligere har skrevet ved andre Lightroom presets jeg har uploadet, så kan man ikke forvente at de kan benyttes i deres grundlæggende form på alle typer billeder. Man skal selv rode videre med dem, men de grundlæggende farver, graduering, lyset, hele billedets look, får man med disse presets til Lightroom.

Disse Lightroom 4 presets er bygget primært til lysere typer modelfotos. Billederne du ser øverst i artiklen er fra en fotosession, hvor en flok modeller og fotografer var samlet ved Frederiksborg Slot og den tilhørende slotshave.

Billedet viser de tre Lightroom presets, uden nogen form for efterbehandling.

Andre Lightroom presets jeg har lavet, finder du her, her og her.

Model Frederikke Holst, Foto Jan Hansen, april 2012. Kopibeskyttet materiale. Billedmateriale må ikke kopieres, Lightroom presets er til dit personlige brug, må ej distribueres.

De tre Lightroom presets kan du downloade herunder:

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer