iphoto, ipad

iOS versionen af iPhoto lanceret

I onsdags lancerede Apple deres nye udgave af iPad. Sammen med den, fik vi også iPhoto til iOS enheder. Applikationen er kompatibel med iPad og iPhone. Flere funktioner ligner dem man kender fra Mac OSX udgaven af samme program.

I onsdags fik vi den nye iPad, og sammen med den også iPhoto til iOS enheder. Flere og flere fotografer benytter f.eks. iPad til fremvisninger af billeder, og som midlertidigt lager. Det nye iPhoto gør det nu muligt at lave redigering af billeder på location, for at give eventuelle kunder et flottere førstehåndsindtryk, såfremt man føler for det. For dem der allerede benytter iPhoto på deres computer, vil flere af funktionerne i iPhoto til iOS virke bekendte.

Der kommer nye features til redigering og vi får mulighed for at streame billeder fra en enhed til den anden, ligesom vi også nemt kan oprette ​​fotosamlinger. I et eksempel fra fremvisningen så det ud til, at man ved at dobbelttappe på et billede kan sammenligne det med de eksisterende i biblioteket og så er iPhoto tilsyneladende i stand til at finde fotos, der ligner.

Antallet af redigeringsværktøjer udvides ret meget og evnen til at ændre, tilføje filtre og effekter (dvs. sort og hvid, vignet, tilt-shift, akvarel, osv.) bliver muligt i den nye mobile iOS-version. Man kan også ændre billedernes skarphed, tilføre bløde elementer og anvende "Repair" værktøjet, som vi ikke er 100% sikre på hvad kan. Hvidbalancen på billeder kan redigeres blot ved at trykke på det område af billedet, man ønsker at hvidbalancen skal matche. Det virker meget smart, og vi glæder os til at prøve det i praksis. Lignende bevægelser kan også bruges, når man vil justere fotoets eksponering og til at justere mætningen.

iPhoto til iOS kommer selvfølgelig også med muligheden for at geotagge billeder og endda tilføje et vejr-ikon, som kan hjælpe dig med at huske, hvordan vejret var.

Er du interesseret i at få fingre i iPhoto til iOS, så er det tilgængeligt i iTunes App Store til den nette sum af 30 kroner. Du kan finde iPhoto-appen her.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer