induro hi-hat tripod, stillbillede, video, tripod, stativ

Hi-Hat: En anderledes tripod

De fleste kender en tripod - trebenet stativ med en eller anden form for hoved som kameraet monteres på. Hi-Hat er noget anderledes bygget op.

Induro er navnet på producenten af Hi-Hat Tripods. Deres trebenede stativer ligner ikke rigtig andre på markedet, faktisk er opbygning temmelig anderledes, og det gælder specielt den øverste del. Der finder man normalt et kuglehoved eller lignende, hvor kameraet monteres. Hi-Hat stativer er beregnet på både stillbilleder og video, og deres maksimale vægtbegrænsning for kameraer og objektiver ligger højt, hvilket skyldes den kraftige og ikke mindst specielle konstruktion. Selve toppen er egentlig mere en platform – en 100mm halvkugle adapter, og et aluminiumsstativ. Benene kan lægges helt ud til siden, så kameraet kommer ned i jordhøjde. Modellen du her ser på billedet hedder Dual-Range Hi-Hat Tripod Set, og koster 279 US dollars. Laver man video, eller bare har tungt kameraudstyr, f.eks. professionelle DLSR kamerahuse som f.eks. Canon EOS-1D X eller Nikon D4 samt store tunge teleobjektiver, så kunne Induro Hi-Hat være løsningen.

Hi-Hat produkterne kan du læse mere om på deres hjemmeside her. Du kan også se en video med Hi-Hat på siden der her linkes til. En dansk distributør har vi ikke, det tætteste vi kan se er i England.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer