leica m9-p edition hermes, leica, m9, hermes, paris

Hermes: Super eksklusivt Leica M9-P

En duft af kalveskind, og et navn der starter med Edition, så ved man at der tales om en eksklusiv serie, og det er Leica M9-P Edition Hermes bestemt også. Vil du have fat i et sæt, skal du være hurtig, for på verdensplan produceres der meget få af dem.

Leica M9-P Edigition Hermes er navnet på det nyeste digitale målsøgerkamera M9. Til dem der kan huske, eller bare kender Leica historiern, så har der været Hermes deisgnerudgaver af Leica MP og M7 tilbage i 2003 og 2009. Hermes er så et fransk, eller mere præcist Pariserbaseret designhus, der producerer eksklusive læderprodukter og lignende tilbehør.

Leica M9-P er da også her klædt i netop kalveskind af den finere slags, her kaldet Veau Swift i lys brun nuance, og den medfølgende skulderrem har fået samme fine behandling. Selve kamerahuset er holdt i sølvkrom, og du kan vælge mellem to forskellige sæt – et med et objektiv eller et med tre af slagsen. Det første sæt koster i omegnen af 18.000 pund, mens det store sæt, der har titlen "serie Limitee Jean-Louis Dumas", rammer 36.000 pund.

Vil du have fat i det lille sæt, så produceres der 300 af disse, mens man nok skal være en smule hurtigere, hvis man vil have det store sæt. Der bliver kun lavet 100 sæt på verdensplan.

Leica har selvfølgelig andet end specialudgaver i den pebrede ende af skalaen. Står du og skal på ferie med familien, så kunne det nye superzoom kamera V-Lux 40 være en god mulighed. Mangler du et walk-around kamera med stor sensor, til turene igennem byen, så kunne det nye X2 være et bud. Og skal det hele være sorthvidt, så bør du tage et kig på Leica M Monochrom.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer