fotomesse city 2 2012, city 2, zoom, nikon d800

Fotomesse City 2: Vi ses derinde!

Fotomessen i City 2 i Taastrup står for døren. Klokken 10 torsdag åbnes dørene for den populære messe, og vi er der vanen tro også, og klar til at modtage jer. Udover et godt tilbud, der bl.a. inkluderer det helt nye Zoom 3, så er der også en overraskelse - kom og hør mere!

Vi glæder os som altid, når tiden for fotomesser står for døren. Messen i City 2 har holdt flyttedag, og ligger nu her tidligere på året i forhold til tidligere år. Normalt plejer vi at kunne lancere et nyt nummer af Zoom på messedagene, og selvom messen har holdt flyttedag, så har vi stadig ramt rigtigt! Det helt nye Zoom 3 er med derinde, med kæmpe test af bl.a. Nikon D800 og en masse andet godt. Men ikke nok med at Zoom 3 ligger klar derinde, så kan du også få et rigtig godt tilbud, der også inkluderer en rigtig lækker specialudgivelse, hvad det er, det må du komme forbi og høre mere om.

Godter er der altså masser af, også i form af slik, som vi selvfølgelig deler med jer der kigger forbi, nye såvel som gamle kunder. Så kom forbi og få en snak om vores allesammen fælles interesse: foto! Ses vi?

Billedet ovenfor kan mest af alt betegnes som behind the scenes, eller dagen før stormen, men vi lover at alt er klar til i morgen. Vi glæder os til at se jer igen!

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer