zoom, magasin, fotografer, showcase

Fotograf showcase – kom med i magasinet!

Vi har tidligere online kørt med korte artikler om fotografer i Danmark. Vi har også vores interviews i magasinet Zoom, og dette koncept bliver nu udvidet med en fotograf showcase sektion - kom og vær med!

De fleste der læser den trykte udgave af Zoom, har med sikkerhed også læst nogle af de interviews der altid er i magasinet. Vi vil dog gerne have endnu flere af jer med, og udvider derfor konceptet til også at indeholde fotograf showcases i hvert magasin.

Disse showcases – små porteføljer, vil typisk indeholde mellem 2 og 4 billeder, samt en ganske kort tekst om hvilket udstyr man benytter, ens foretrukne genrer, website, samt billedtekster til de fotografier man får med i showcase. Der er altså slet ikke tale om et interview her, men helt simpel fremvisning – en kort præsentation af hvad du står for.

I et magasin vil der være mellem to og fem fotografer/showcases, helt afhængig af hvor meget vi får ind, og kan sætte plads af til hver gang. Vi håber i har lyst til at vise arbejdet frem – komme på tryk!

Hvem kan være med?

Alle der fotograferer, så simpelt er det. Om du manipulerer, aldrig redigerer, er erfaren eller ej, spiller ingen rolle her, vi vil gerne have så meget adspredelse som muligt. Så om du er ny indenfor fotografering eller professionel, gør ingen forskel. Fotografer der tidligere har været interviewet i Zoom, er selvfølgelig også meget velkomne igen.

Hvad får du ud af det?

Du får fremvist dine billeder kvit og frit i et trykt medie, og der er absolut ingen udgifter ved det. Det er ikke tilladt at oplyse omkring priser, tilbud og lignende. Under website er det dog tilladt at anføre sin fotografiske virksomheds website adresse, hvis det er den adresse man ønsker folk skal besøge for at komme i kontakt. Hvis du f.eks. kun har galleri på Facebook eller andet socialt netværk, så skriv denne adresse på.

Hvad skal vi bruge?

Vi skal have mellem to og fire billeder – JPG, i høj opløsning, samt korte tekster til disse. Evt. i forn af models navn, stedangivelse, produktnavn, og meget gerne exif data. Derudover skal vi bruge dit navn, website, hvilke kameraer/objektiver du bruger, og hvilken genrer du arbejder i. Du må også gerne anføre hvor i landet du befinder dig. Dine data vil fremstå i en boks i showcase.

Hvor skal det sendes til?

Du skal sende billeder samt tekst, eventuelt skrevet direkte i mail, til jan.hansen@mediaprovider.dk

I EMNE-feltet i mailen skriver du: SHOWCASE

Nyeste Nyheder

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer