Første indtryk af den nye E-3

Olympus blander sig nu i spejlrefleks-krigen med deres professionelle E-3 system kamera. Zoom-online.dk drog til Istanbul for at prøve kameraet. De første tests viser, at der her virkeligt er tale om et professionelt kamera.

Som ét af de eneste danske medier, har Zoom har mulighed for at fotografere med det nye E-3 systemkamera fra olympus. E-3 er et professionelt kamera til den krævende bruger. Så hvad var mere nærliggende end at drage til Istanbul ét par dage, der både bød på sol, skytet og regnvejr.

E-3 er helt vejrsikkert. Det vil sige, at rent faktisk blot kan blive stående, selvom det står ned i tove. Eller du kan pøse vand over kameraet.

Derudover er det også som et af de eneste kameraer udført i et solidt metalhus – selv bagsiden er udført i metal. Det betyder at selv om huset får et slag på bagsiden, så kan det holde til det – noget som andre professionnelle kameraer ellers ofte må give fortabt over.

Sensoren gengiver 10 millioner pixels. Samme som i E-410 og E-510. Men autofokus’en er langt bedre end hos de to andre modeller. Således har Olympus målt systemet til at være det hurtigste af dem alle på markedet. Men det betinger, at man benytter det nye 12-60 mm optik fra Olympus.

Mit første indtryk af kameraet er, at der her er tale om et helstøbt professionelt hus. Kvaliteten af billedfilerne er rigtig gode, selv om den firmware, vi har testet kameraet på forsat kun er version 0.9.

Mere om det nye kamera og billeder senere på ugen.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer