onone software dslr camera remote, ipad, iphone

Fjernstyr Nikon D4 og D800 fra iOS enheder

onOne Software producerer som navnet siger software, og med DSLR Camera Remote er vi i iOS - iPhone og iPad kategorien. Der er netop kommet en ny version af den populære applikation.

Nikon D800, D800E samt D4 ejere kan nu også benytte sig af onOne Software DSLR Camera Remote. Denne applikation til iPad og iPhone kan fjernstyre kameraerne. Nyeste udgave af appen hedder 1.4.3., og udover understøttelse af de nye modeller, er en god portion andre Nikon og Canon kameraer allerede understøttet. Opdateringen er gratis for eksisterende ejere af programmerne, der findes i tre varianter – Free, Professional og HD. HD varianten er iPad versionen. Denne koster normalt lige under 50 US dollars, mens iPhone varianten (Professional) koster 20 US dollars.

Samtidig med selve apps til enten iPad eller iPhone, så skal man hente det gratis server program til enten sin PC eller Mac på onOne sitet. Denne del af programmet sørger for forbindelsen mellem kameraet og den computer der er forbundet med den – enten via USB eller Firewire.

Listen over kameraer der understøttes, kan ses her. Selve applikation kan du læse meget mere om på onOne Software hjemmesiden her.

Nyeste Nyheder

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer