Finepix F50Fd kåret

Årets bedste feature eller nyhed i et kamera, det mener det gode gamle magasin Popular Science, at Fujifilm Finepix F50Fd, har.

Siden 1872 har verdens største it og teknologi-magasin Popular Science skrevet om alt muligt nyt indenfor teknologiens verden. De kårer også hvert år dimser i forskellige kategorier.

I kategorien gadgets finder man derfor også frem til det man ser som bedste nyhed ellers feature, som det også populært kaldes.

I år er det så Fujifilms tur til at stå øverst på skamlen. Det er deres kompaktkamera Finepix F50Fd der løber med sejren.

Prisen får kameraet for sit ansigtsgenkendelsesprogram. Men er det ikke en ”gammel feature” efterhånden? Jo, men her gives den fordi F50Fd kan optimere fokus, eksponering og farver, ud fra ansigtet den ser. Motivet, altså personen, kan tilmed stå med siden til, eller kigge op eller ned. Udover disse funktioner, kan Finepix F50Fd også fjerne røde øjne lige efter billedet er skudt.

Siden 1987 har magasinet haft denne nyhedspris for gadgets og dimser. Bladet der udkommer her i december indeholder disse produkter og de priser de har vundet. Netop decemberudgivelsen er det mest læste nummer på hele året.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer