new york database, 19 århundrede, 20 århundrede

Fantastiske fotos af New York gennem to århundreder

Arkiverne i New York har netop åbnet en gigantisk database med indsamlede og scannede fotos fra det 19. og 20. århundrede. Der er masser af rigtig spændende fotos, hvor man samtidig får historien bag, og kan se byen vokse.

New York Citys arkiver har over de sidste fire år arbejdet med at sortere billeder, og der har været mere end mange billeder, faktisk hele 870.000 fotos. De strækker sig fra det 19. henover det 20. århundrede. Man kan faktisk købe print via sitet, eller man kan sidde, som jeg har gjort, og bare surfe fotos. Der er virkelig spændende billeder imellem, hvad enten man er til historie generelt, arkitektur, menneskene og livet i byen, imponerende bygningsværker, så kan man helt sikkert finde noget spændende at se på i dette arkiv.

Mange, når de laver fotos, film, kan i hvert fald også få inspiration her. Du finder databasen her. Der er rigtig meget trafik på siden, især da den er helt ny. Derfor kan man forvente at rende ind i forsinkelser, eller beskeder om at service er utilgængelig lige pt.

Herunder et af de mange billeder. Det er malere på Brooklyn Bridge.

new york database 2

Via Fstoppers.

Nyeste Nyheder

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer