sony nex, hybrid, shadow, hotshoe adapter, flashsko, spejlløse

Få standard blitzsko på dit Sony NEX

Er du den lykkelige ejer af et af Sonys fremragende hybridkameraer NEX-5 eller NEX-5n, men savner at kunne bruge almindelige blitz osv.? Så er der godt nyt, se med her!

Sony NEX-5 og NEX-5n hører til blandt de rigtig lækre hybridkameraer, altså de små spejlløse af slagsen, og NEX er netop småt. Størrelse gør så også at man tit må udelade ting og ty til andre mere kompakte løsninger. Blitzskoen ovenpå et kamera er ikke verdens mindste, og på et kamera i Sony NEX størrelsen, vil den næsten få kameraet til at vælte. Nu er muligheden for f.eks. at udløse blitz trådløst ganske praktisk og populært. Står man med sin Pocketwizard eller anden udløser, løber man dog ind i problemer med f.eks. NEX modellerne, sa de ikke har en standard blitzsko.

Det er der selvklart kloge hoveder der har tænkt over, og produceret en smart lille adapter kaldet Shadow, der har fat i Sony kameraets elektroniske port, og giver fotografen en ganske almindelig blitzsko, og endda uden at det koster voldsomt meget. Prisen er 79,99 US dollars, og du finder den smarte dims her.

Nyeste Nyheder

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer