Europa er skønnest!

CEWE, Europas førende fotoudbyder, arrangerer i år for anden gang fotokonkurrencen ”Europe is beautiful”. Alle med interesse for fotografering, og som er begejstret for Europas mangfoldighed, kan frem til 31. december 2012 uploade sine billeder på www.cewefotobog.dk. En professionel jury bestående af fotospecialister kårer de flotteste, mest usædvanlige og rørende billeder i fire kategorier.

Hovedpræmien er et luksus-krydstogt for to personer til en værdi af ca. 56.000 kr. Vinderne på anden- og tredjepladsen kan glæde sig over en rejse for to personer til en europæisk hovedstad efter eget valg. I alt kåres 500 vindere, og der udleveres præmier til en samlet værdi af over 225.000 kr. Bl.a. systemkameraer, high-zoom kameraer og gavekort til en CEWE FOTOBOG.

Oplev et alsidigt og farverigt Europa i billeder

Der står fire forskellige temaområder til rådighed for deltagerne, hvor de kan udfolde sig og vise deres fulde talent. Da år 2012 i Europa står i sportens tegn: fodbold-VM i Polen og Ukraine samt de Olympiske Lege i London har vi i år valgt dette nye tema”, forklarer Ané Gyldholm, administrerende direktør hos CEWE i Danmark. Hvis man er mindre interesseret i sport, kan man vælge sit favorittema blandt de tre øvrige kategorier ”Mennesker”, ”By og land” og ”Historie og kultur”. De forskellige kategorier gør det muligt for deltagerne at deltage i konkurrencen med et eller flere billeder. De indsendte billeder skal være med til at indfange og dokumentere Europas usædvanlige mangfoldighed og enestående skønhed. Enhver region og ethvert land har sine særlige kendetegn, som værdsættes af befolkningen såvel som af besøgende – også dette vil konkurrencen afspejle.

Deltagerbetingelser og bedømmelseskriterier

I forbindelse med konkurrencen er der denne gang nogle vigtige ændringer: Deltagernes billedrettigheder og beskyttelsen mod spam og misbrug er blevet forstærket. Efter tilmeldingen kan hver deltager uploade op til ti billeder i de forskellige temakategorier, kommentere billeder og stemme på disse. Derefter dukker billedet op i et online-galleri, som alle tilmeldte brugere kan se. Afstemningsprocessen er ganske enkel: Hver bruger har mulighed for at give billederne op til fem stjerner.

Fede præmier til vinderne

I januar 2013 udvælger den fagkyndige jury konkurrencens vindere. Konkurrencens hovedpræmie er et eksklusivt krydstogt for to personer med TUI Cruises til en værdi af ca. 56.000 kr. Inkluderet er rejsen til og hotelovernatning på stedet for rejsens begyndelse. Anden- og tredjepladsen vinder et ophold i en europæisk metropol efter eget valg. Vinderne på en fjerde- til tiendeplads modtager hver et systemkamera med værdifuld metalbodyfra Samsung. Også de efterfølgende vindere på plads 11 til 25 kan glæde sig over et high-zoom digitalkamera fra Samsung. De øvrige vindere modtager et gavekort til en CEWE FOTOBOG, der kan designes helt efter egne ønsker.

Se mere på www.cewefotobog.dk

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer