eisa, adobe, canon, nokia

EISA – Årets bedste produkter del 3

I denne nyhed får du EISA produktvindere i kategorierne camcorder, printere, software og mobil.

European Photo Software 2012‑2013

Adobe Photoshop Lightroom 4

Adobe Photoshop Lightroom 4 er et sæt fantastiske værktøjer til håndtering, produktion og distribution af digitale billeder. Den nye version kan hente detaljer frem i skyggeområder og højlys i en grad som aldrig er set før, og billedet kan tilføres avancerede justeringer, både på hele billedfladen og i afgrænsede områder. Det nye Map-modul holder styr på billederne efter fotograferingssted, baseret på GPS-data fra kameraet. Digitale fotokameraer bruges i stigende omfang til video, og Lightroom 4 kan derfor ikke alene håndtere og behandle stillbilleder, men også videoklip. Med Photoshop Lightroom 4 kan fotografer dele billeder via sociale netværk og billed-websites, men softwaren kan såmænd også bruges til design og produktion af flotte fotobøger i professionelt layout.

European Camcorder 2012‑2013

Canon Legria HF M52

Canon HF M52 er et videokamera, som ligger perfekt i hånden, og som giver dig mulighed for at optage kvalitetsvideo med ultrahurtig fokusering og effektiv billedstabilisering. Kameraet har 32 GB indbygget flashhukommelse – nok til tre timers optagelser i højeste billedkvalitet, og da der også er plads til eksterne SD hukommelseskort, inklusive SDXC, så behøver du aldrig at løbe tør for plads. Indbygget Wi‑Fi gør det nemt at dele dine optagelser via både sociale medier, DLNA‑certificerede TV-skærme og iOS-enheder. Men det vigtigste er den fantastiske billedkvalitet, baseret på Canons HD CMOS Pro sensor, samt muligheden for at forbedre lydkvaliteten ved at tilslutte en ekstern mikrofon.

European Photo Printer 2012‑2013

Canon Pixma Pro‑1

Med sine 12 blækpatroner med pigmenteret højkapacitetsblæk er Pixma Pro‑1 perfekt til print af langtidsholdbare billeder i høj kvalitet. Det er en printer der både retter sig mod den seriøse amatør og den professionelle fotograf. Ikke alene er farvegengivelsen fantastisk; også sorthvide billeder bliver af høj kvalitet med en enestående detaljerigdom takket være ikke mindre end fem dedikerede blækbeholdere til monokrom print. Farvebilleder får naturlige hudtoner der gengives med stor præcision. Det er en printer der kan lave billeder i størrelser op til A3+. Og den er hurtig, for det tager mindre end tre minutter at printe et A3-billede. En ekstra papirføder giver fleksibilitet, hvis man både vil lave almindelig print og print på ekstra tykke printmedier. PIXMA PRO‑1 er fyldt med moderne teknologi som giver høj billedkvalitet ved relativt lave materialeomkostninger.

European Mobile Photo Achievement 2012‑2013

Nokia PureView Pro

Imaging Technology

Der ligger mange års research og udvikling bag Nokias PureView Pro billedteknologi. Ideen er at lave en digital zoomfunktion til mobiltelefoner, så man kan tage kvalitetsbilleder, selv med beskæring. Nokia 808 PureView er den første smartphone der er udstyret med denne teknologi, og den har desuden et Carl Zeiss objektiv, en xenon flash og LED videolys. Billedsensoren er på 7.728 x 5.368 pixels, og uden indzoomning kan kameraet derfor tage billeder med 38 eller 32 millioner pixels, alt efter det valgte billedformat. Ved zoomning beskæres billedformatet, så man kun udnytter en mindre del af sensoren. Nokias PureView Pro-teknologi er et stort fremskridt inden for mobiltelefoner – den giver os alle mulighed for at tage kvalitetsfotos.

EISA vindere i andre kategorien, bl.a. Årets Kamera, DSLR, kan ses her og her.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer