Dykkerbriller der skyder fotos

Vi er nok ovre i gadget-genren, men det er trods alt et kamera, dog indbygget i et sæt dykkerbriller.

Forestil dig varmt vand og sommer, det kan de fleste nok let i denne kolde tid. Dyk ned i vandet blandt flotte fisk, kig i krydssensoren i glasset, tryk på toppen af brillerne, og vupti, så har du skudt et fem megapixel billede, eller optaget en video.

Lyder det alt sammen en smule forrykt? Ja, muligvis, men firmaet Liquid Image kommer her i 2008 med dykkerbriller med indbyggede kameraer på henholdsvis 3,1 og 5 megapixel.

I glasset sidder krydssensoren man sigter efter, og masken er også udstyret med skærm. Ovenpå sidder udløser, og modsat sidder USB-forbindelsen, så man kan downloade sine billeder eller video, når man kommer på land igen.

Der er 16 MB intern hukommelse i den digitale dykkerbrille, og plads til Micro SD hukommelseskort. Brillerne benytter sig af to AAA-batterier.

Den effektive afstand til motivet er cirka 1,2meter, så medmindre man er modig, skal man nok vælge et andet type kamera til haj-fotografering.

Danske priser kendes ikke, men den vejledende udsalgspris i hjemlandet USA er 99 dollars. I løbet af foråret 2008 vil brillerne kunne fås, også udenfor USA.

Du kan læse mere, og se billeder taget med kamerabrillerne, på nedenstående link.

Nyeste Nyheder

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer