Canon EOS M kamera i rød

Canon klar med EOS M kameraet

Så har Canon netop lanceret EOS M kameret. Kameraet er baseret på EOS 650D, som blot er puttet i et meget mindre design. To nye objektiver og en ektern flash og en adaptor så du kan benytte objektiverne fra EOS systemet. Jo EOS M ser rigtigt spændende ud og kommer i fire spændende farver.

Billeder i DSLR-kvalitet lige ved hånden: Canon præsenterer det lille og enkle EOS  I dag udvider Canon sin prisvindende EOS-serie med lanceringen af det nye EOS M. EOS M er Canons første kompakte systemkamera (CSC – compact system camera) og er designet til dem, der bruger fotografering som en måde at dele deres hverdagsinteresser inden for mad, mode, kultur, musik, kunst osv. EOS M byder på billeder i DLSR-kvalitet, kreative funktioner og Full HD-filmoptagelse i en kompakt og brugervenligt model, og det er en perfekt følgesvend for en ny generation af entusiaster, der dokumenterer deres liv gennem billeder, uden at de nødvendigvis betragter sig selv som fotografer.

EOS M fås i sort, glossy hvid, stilfuldt sølv eller smart rød og samler Canons anerkendte EOS-billedarv i et stilfuldt og kompakt design. Sammen med kameraet lanceres to nye objektiver, den faste objektiv EF-M 22mm f/2 STM i “pandekage”-design og standardzoomen EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM, samt en ny kompakt EX Speedlite – Speedlite 90EX – så man har alt til at tage imponerende billeder hver dag. Til fotografen, der ønsker at eksperimentere endnu mere med sine billeder, kan EOS M bruges sammen med den nye Mount Adapter EF-EOS M, som gør det muligt at benytte sig af Canons store udvalg af EF-objektiver, hvilket giver endnu mere kreativ frihed.

Kvaliteten fra et Canon DSLR

Med EOS Ms 18 Megapixel APS-C hybrid CMOS-sensor med høj opløsning kan man printe sine bedste øjeblikke i plakatformat eller beskære sit billede for maksimal effekt – uanset om man har fanget stemningen på sit favoritdiskotek eller den detaljerede syning på den nyeste håndtaske, som man bare må eje. Den store sensor gør det desuden muligt at sløre baggrunden for smukke portrætter på kunstnerisk vis eller på næroptagelser for at give større effekt.

EOS M benytter sig af Canons DIGIC 5-processor, hvilket gør, at farver står skarpt frem og hudtoner gengives naturligt smukt, og den meget hurtige lukker giver mulighed for lynhurtige action-fotos. Stemningen i aftenbilleder og mere krævende natscener kan også let optages i de fineste detaljer takket være EOS Ms standard ISO-følsomhed på 100-12800 (kan udvides til 25600).

Den nye model har desuden et Hybrid AF-system, der understøtter ultrahurtig og præcis autofokus, ved stillbilleder og film, så man kan optage enhver situation på overbevisende vis.

Optag det, du ser, og udtryk let din kreative vision

Hver del i EOS M er designet til at gøre det let at tage smukke og kreative billeder af høj kvalitet. Fra første berøring af den klare og højopløselige 7,7 cm (3,0”) Clear View LCD II-touchscreen giver EOS M så meget eller lidt kontrol over billederne, som man ønsker. Man kan vælge mellem en række forskellige optagelsesmetoder og indstillinger ved hjælp af ikonerne på skærmen, eller lade Scene Intelligent Auto tilpasse kameraindstillingerne afhængigt af motivet og optagelsesforhold. Det giver brugeren muligheden til at fokusere på kompositionen og til at vælge det rette øjeblik til at trykke på udløserknappen.

EOS M-brugere kan fotografere med den sikkerhed, det giver at have verdens mest omfattende fotografiske system bag sig. Uanset om man vil fange alle detaljer i en næroptagelse eller zoome ind på et motiv i det fjerne, kan ethvert af Canons store udvalg af EF-objektiver tilsluttes ved hjælp af den nye Mount Adapter EF-EOS M, hvilket giver fuld fotografisk fleksibilitet.

Med en af Canons Speedlite-flashenheder kan man også eksperimentere med kreative lysteknikker og give billeder et mere interessant touch. Alternativt kan man skabe unikke billeder ved at benytte sig af et udvalg af kreative filtre som legetøjskameraeffekt, kornet sort/hvid eller endda et filter, der efterligner forvrængningen af et fiskeøjeobjektiv. Filtrene kan vælges, inden billedet tages, og resultatet vil blive vist i Live View, hvilket giver fotografen muligheden for at eksperimentere med forskellige effekter, inden det perfekte filter til de endelige billeder vælges.

Bliv filmskaber med EOS Movie og Video Snapshot

Når der byder sig et øjeblik, hvor man ønsker mere end bare et billede, kan man med EOS M enkelt skifte til Full HD-video og optage enestående filmklip med stereolyd. Video Snapshot-funktionen hjælper en til at skabe og redigere spændende filmklip og give dem et professionelt look, så man undgår at vise lange hjemmevideoer for venner og familie.

Udvidelse af EOS-systemet med særligt tilbehør

Ud over kompatibiliteten med Canons eksisterende EF-objektiver[1], tilbehør og Speedlite-enheder lanceres EOS M sammen med et skræddersyet udvalg af kompakt tilbehør. De to nye EF-M-objektiver, standardzoomen EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM og EF-M 22mm f/2 STM i ”pandekage”-design, giver høj ydelse og gør det nye kamera let at have med overalt. Begge objektiver har Stepper Motor-teknologi, hvilket er med til at give exceptionelt jævn AF-ydelse, præcis Canon-optik og et kompakt design, som gør dem til det perfekte supplement til kameraets kompakte hus.

EOS M leveres desuden med den nye Speedlite 90EX-flashenhed som standard. Flashen er let og kompakt, har et maksimalt ledetal på ni og understøtter brugen af vidvinkelobjektiver, hvilket gør det til den ideelle allround-flash til hverdags brug. Med flashens trådløse masterfunktion kan man styre flere flashenheder trådløst, hvilket giver avancerede brugere muligheden for at eksperimentere med en række kreative lyseffekter.

EOS M – Vigtigste egenskaber

·       Samme kvalitet som et digitalt spejlreflekskamera i et kompakthus

·       Scene Intelligent Auto

·       Alsidigt – med udskiftelige objektiver

·       Slørede baggrunde for højere effekt

·       Brugervenlig touchscreen

·       Stemningsfyldte billede i svagt lys

·       Full HD-video med Video Snapshot

Kameraet vendtes på markedet til sepember og til en pris, som svarer til EOS 650D.

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer