Nikon D800 i studiet

Nikon har med D800 og D800E givet os verdens højeste opløsning på et digitalt spejlreflekskamera nogensinde. Mange var i tvivl, inklusiv jeg selv, hvorvidt Nikon kunne få de mange megapixel ned på sensoren, og i en god kvalitet. Derfor er det oplagt, når man tester et sådant kamera, at give det rigeligt at arbejde med, og det fik Nikon D800 i lørdags. Jeg havde besøg i studiet af den svenske pinup og glamourmodel Tola. Et af hendes særkender, er massevis af tatoveringer og en fuldstændig gennemført stil, hver gang hun stiller op til fotografering. Hun var det perfekte motiv, når detaljer skulle tjekkes, og kameraet var Nikons megapixelmonster D800.

Billedet øverst i artiklen er det færdigredigerede foto. Der er alt optimeret, men det viser også, at med et kamera som Nikon D800, så vil detaljerne også stå voldsomt flot, selvom billedet er nedskaleret meget, hvilket det er her. Det er beregnet på webbrug.

De andre billeder du finder her – øverst i artiklen som galleri, er kun forbehandlet i Lightroom 4, og de er 100 procent udsnit af originalbilledet. I Lightroom har de fået en preset med 70 procent skarphed tilføjet. Derudover ingen anden redigering.

Kameradata er følgende: Nikon D800, Nikkor 85mm, blænde 8, 1/125 sekund lukkertid, ISO 100.

Modellen Tola kan du se mere til på hendes egen side her.

Nyeste Gallerier

Nyhedsbrevstilmelding

Nyeste kommentarer